Wat als mijn project nog niet af is op 24 november?
Maak je geen zorgen als je nog niet 100% klaar bent – neem mee wat je al af hebt. Coolest Projects gaat om de ervaring en hetgeen je geleerd hebt in de aanloop naar de dag zelf.

Wat krijg ik op de dag zelf?
Bij binnenkomst krijg je een badge waarop jouw naam en de naam van je project staan. Vraag om een rode sticker om op je badge te plakken als je niet op foto of film mag worden gezet! Zie ook ons Privacybeleid op deze website.

Eten & drinken
Voor eten en drinken wordt gezorgd. Maar heb je een voedselallergie, neem dan s.v.p. je eigen eten en drinken mee! De catering in de Hub kan geen rekening houden met individuele wensen.

Waar kom ik te zitten?
Een vrijwilliger wijst je de weg bij binnenkomst. Projecten zijn onderverdeeld in categorieën, dus als jij bijvoorbeeld een Scratch project hebt, dan kom je bij andere deelnemers met Scratch projecten te zitten.

Kan ik nog wijzigingen aan mijn project doorgeven nadat ik me heb opgegeven?
Nee, dat kan niet meer.

Tot wanneer ik mijn project registreren?
Aanmelden kan tot dinsdag 20 november 2018, 13.00 uur.

Waar meld ik me aan?
Aanmelden kan via Eventbrite.

Kan ik meer dan één project opgeven?
Nee, elke deelnemer en elk team mag één project opgeven.

Kunnen teams deelnemen?
Ja; een project kan door een team ingediend worden. Een team mag uit maximaal 4 personen bestaan. Als je je project indient, moet je wel alle gegevens van je teamleden opgeven.

Wat voor soorten projecten kunnen meedoen?
Alle projecten, van beginner tot gevorderd, mogen meedoen. Coolest Projects gaat om het tot leven wekken van een idee.
Alle niveaus zijn welkom, alle soorten bouwsels. Coolest Projects gaat erom dat jonge mensen laten zien wat ze gemaakt hebben met de kennis die ze hebben opgedaan bij een lokale Dojo, Code Club, Raspberry Jam of andere CoderDojo initiatieven. We hebben bij andere Coolest Projects projecten gezien van Scratch animaties, Scratch games, websites voor lokale sportverenigingen, HTML mobiele apps, hardware hacks voor games en nog veel meer.

Wat doet de jury?
De jury bestaat uit volwassenen en jongeren die enthousiast zijn over CoderDojo en regelmatig deelnemen aan dojo’s. Zij lopen rond om de projecten te beoordelen. Iedereen krijgt de kans om zijn/haar project aan de jury te laten zien.
Je eigen project presenteren is leuk, maar we snappen ook dat dit best spannend is. Wees niet bang, de juryleden horen heel graag alles over jouw project en ideeën!

Onthoud: het doel van Coolest Projects is om jullie te belonen en aan te moedigen! Alle niveaus zijn welkom!

Vragen? Stel ze aan Sanneke van der Meer via info@coderdojo-kennemerwaard.nl